Om os

Kort om Hundestjernen

Klubben har eksisteret siden 1982,de første år var foregik træningen bag Bullerup Mølle. derefter flyttede vi i 1991, og havde indtil år 2001 hjemsted i Bullerup, hvor Ring 3 nu ligger. Her var vi bl.a. kendt for vores hyggelige klubhus, en gammel togvogn.

Desværre betød anlægget af den nye ringvej at klubben måtte flytte, men hverken Odense kommune eller det daværende Fyns Amt kunne tilbyde en ny træningsplads.

Heldigvis fik vi husly i Munkebo, hvor vi var naboer til Speedway Klubben. Togvognen kunne vi desværre ikke få med. I 2011 startede sæsongen på vores nye træningsbaner som ligger sammen med vores klubhus på smedeløkken.

I Munkebo opfylder vi en vigtig funktion, som den eneste hundetræningsklub. Ca. 2/3 af vore medlemmer kommer i dag fra Munkebo-området.

Men derudover er vi i høj grad en tilvalgsklub for medlemmer og kursister, der gerne kører langvejs fra, fordi de tiltrækkes af vores tvangfri træningsmetoder og vores filosofi , der går ud på at hundetræning skal være en morsom hobby for både hund og fører.

Vi satser i lige så høj grad på begyndere, motionister som på eliten.
Klubben er medlem af Danmarks Gymnastik- og Idrætsforbund, hvilket bl.a. gør det muligt for os løbende at efter/videreuddanne vore dygtige instruktører.

Pt. trænes der 5 dage ugentligt i disciplinerne lydighed, agility, Pre- agility, spring og rally-o, nose work